Er dere skoleklasse, lag og forening, bedrift, kommune eller en vennegjeng som trenger transport. Vi tilbyr lokal kvalitet dersom du er ute etter en bussreise. Vi kjører deg/dere dit dere vil, inn og utland.

Vår faste leverandører på busstransport, Kviteseid Transportservice AS, vil bringe dere trygt og godt fram til våre reisemål.
Våre busser er godt utstyrte turbusser, med sikkerhetsseler i alle seter, kjøleskap, kaffemaskin, CD og DVD spiller og regulerbare seter.

Vi har busser til alle formål fra 16 til 57 seters lang buss. Uansett hvor mange dere er i gruppa deres har vi bussen som passer.

Stein Rønningen

Eier av Kviteseid Transportservice AS, har med seg flere busser inn i Tele- Tur samarbeidet. Stein er vokst opp med buss, så det var aldri tvil om hvilket yrke han ville velge. Det er alltid hyggelig å være med Stein på tur, en dyktig og meget erfaren sjåfør. I tillegg til selv å kjøre tur, har han flere faste sjåfører.

Bjørn Ellefsen

Bjørn sitter i styret og har bred erfaring som sjåfør, både på tankbil og de siste 15 årene på turbuss. Få, om noen, er like godt kjent i Europa som Bjørn. Han er levende opptatt av at dere skal få de gode opplevelsene på tur med oss.

Njål-Håkon Natland

Njål-Håkon har lang erfaring som bussjåfør både på turbuss og rutebuss. Han er en behagelig og dyktig sjåfør som setter sikkerhet og kvalitet i fokus. Han er nok den som har flest timer bak rattet for firmaet og deltar aktivt i den daglige driften.

Tommy Kristoffersen

Tommy er en alle tiders bussjåfør som trives godt bak rattet. Tidligere jobbet han for Ringnes i 25 år, så til sammen har han over 40 år på veien.

Svein Arild Karlsen

Svein Arild har over 40 års erfaring bak rattet og er en gledesspreder på veien. Han håndterer mange typer kjøretøy og tar utfordringer på strak arm.

Ole Petter Stakkestad

Ole Petter er en blid og hyggelig sjåfør som tar godt var på passasjerene sine. Med 12 års erfaring som ambulansearbeider er det trygt å reise med han.

Handlekurv0
Du har ikke bestilt noe ennå!