Er dere skoleklasse, lag og forening, bedrift, kommune eller en vennegjeng som trenger transport. Vi kjører deg/dere dit dere vil, inn og utland.

Vår faste leverandører på busstransport, Kviteseid Transportservice AS, vil bringe dere trygt og godt fram til våre reisemål.
Våre busser er godt utstyrte turbusser, med sikkerhetsseler i alle seter, kjøleskap, kaffemaskin, CD og DVD spiller og regulerbare seter.

Vi har busser til alle formål fra 16, 20, 32 ,50, 53 opp til 57 seters lang buss. Uansett hvor mange dere er i gruppa deres har vi bussen som passer.

Stein Rønningen

Eier av Kviteseid Transportservice AS, har med seg 5 busser inn i Tele- Tur-samarbeidet. Stein er vokst opp med buss, så det var aldri tvil om hvilket yrke han ville velge. Det er alltid hyggelig å være med Stein på tur, en dyktig og meget erfaren sjåfør. I tillegg til selv å kjøre tur, har han 3 fast ansatte sjåfører. Stein sitter også i styret i vårt eierselskap Drangedal Bilruter AS.

Bjørn Ellefsen

Bjørn er ansatt i Kviteseid Transportservice AS. Han har bred erfaring som sjåfør, både på tank bil og de siste 15 årene på turbuss. Få, om noen, er like godt kjent i Europa som Bjørn. Bjørn er levende opptatt av at dere skal få de gode opplevelsene på tur med oss.

Njål-Håkon Natland

Njål-Håkon er ansatt i Kviteseid Transportservice AS. Han har lang erfaring som bussjåfør både på turbuss og rutebuss. Njål-Håkon er en behagelig og dyktig sjåfør som setter sikkerhet og kvalitet i fokus. Fikk en flunkende ny og flott buss i vår – Volvo 9700, spesialbygget til oss.