Om oss

Tele-Tur AS er spesialister på reiser for lag og foreninger og har kunder fra hele sør-øst Norge.

Tele-Tur AS ble etablert som en egen turoperatør allerede i 1977 som et felles selskap for de fleste av busselskapene i Grenland. I dag er vi en familiebedrift eid av Kviteseid Transportservice.

Gjennom nærmere 50 års erfaring som totalleverandør har vi opparbeidet meget gode avtaler med hotellkjeder, fergeselskaper, opplevelsessenter og andre operatører over hele Europa. Dette kommer våre kunder til gode.

Tele-Tur AS er det naturlige valget om dere skal arrangere firmatur, konferanse, opplevelsestur eller bare trenger behagelig og trygg transport.

Våre moderne turbusser er utstyrt for å gjøre reisen så behagelig som mulig enten det gjelder en dagstur i distriktet eller flerdagers turer rundt om i Europa. Bussene er blant annet utstyrt med aircondition, toalett, video, kjøleskap, kaffemaskin, justerbare stolrygger o.l.

Våre busser har nå alkolås som en ekstra sikkerhet for våre kunder.

Tele-Tur AS er spesialister på bussreiser for grupper, lag og foreninger og har kunder fra hele sør-øst Norge. Vi arrangerer alt fra korte transporter til innholdsrike dagsturer. Selv om det er bussturer som er vårt hovedprodukt, så arrangerer vi også flotte turer med fly, tog og båt.

Vi har i dag er meget godt samarbeid med Kviteseid Transportservice AS som leverer busser og dyktige sjåfører. Vi har et godt utvalg av busser som kan tilpasses det enkelte behov.  I dag har vi Euro 5 og 6 standard på våre turbusser, noe som også kreves når vi skal kjøre buss i EU -land.

Vi er TelemarksVert!

Handlekurv0
Du har ikke bestilt noe ennå!