Bli med:
Cruise med Lindesnes Trekkspillklubb 2022

Sammen med Lindesnes Trekkspillklubb og Risdal Touring, tar vi dere med til gode, stemningsfulle opplevelser ombord i fantastiske MS Color Magic – på et 2-døgns cruise til Kiel fra Oslo! 2 døgn fullspekket med god mat, hyggelig atmosfære og trekkspillmusikk. Om bord blir det ettermiddagsshow med Lindesnes Trekkspillklubb. De varter opp med god og variert musikk utover kvelden så alle kan få prøvd dansefoten!


Vi reiser fra Vest-Telemark til Porsgrunn/Moheim og kjører E-18 til Oslo. Vi skal ut med MS Color Magic som seiler kl. 14:00 til Kiel. Vi får tildelt lugarer og vi anbefaler å starte oppholdet om bord i Observation Lounge, helt øverst og med fantastisk utsikt under seilingen ut Oslofjorden. Kl 15.30 er det klart for show med Lindesnes Trekkspillklubb i Show Lounge – før det er klart for felles middag i buffètrestauranten. Det er inkludert 1 drikke til maten. Vi anbefaler også å få med seg showet som skipets egen besetning setter opp kl 19.00 og kl 21.00. Etterpå er det klart for dans med trekkspillklubben! Variert og god dansemusikk.

Neste dag starter med en deilig frokostbuffet. Vi har 4 timer vi kan bruke i land her i Kiel – Husk bording kort og pass! kl. 14 seiler skipet ut fra Kiel igjen. Felles middag, show og underholdning blir det også denne dagen ombord på båten, og Lindesnes trekkspillklubb spiller opp til dans.

Vi våkner under innseilingen til Oslo – og nyter også i dag en god frokost om bord før skipet legger til kai allerede kl 10.00. Deretter fortsetter vi i våre behagelige turbusser hjemover. Ikke altfor langt utpå dagen er vi hjemme igjen – og mange minner rikere! En artig tur på en tid av året når der kanskje ikke skjer all verdens annet av aktiviteter og sosialt felleskap.