Bli med:
Cruise med Lindesnes Trekkspillklubb 2023

Nok en gang inviterer vi sammen med Lindesnes Trekkspillklubb og Risdal Touring til gode, stemningsfulle opplevelser. Denne gang ombord i fantastiske MS Color Magic – på et 2-døgns cruise til Kiel fra Oslo! To døgn fullspekket med god mat, hyggelig atmosfære og trekkspillmusikk. Om bord blir det ettermiddagsshow med Lindesnes Trekkspillklubb – og de varter opp med god og variert musikk utover kvelden så alle kan få prøvd dansefoten! Vi har lagt opp til et «finmasket nett» av påstignings-ruter, slik at det skal være kort avstand til nærmeste bussholdeplass! På denne turen treffer vi musikk- og danseglade mennesker fra hele landet!

Bestill tur her
Velg avreisedato i kalenderen

Lørdag 14. januar 2023:
Avreise fra de forskjellige påstigningsstedene med oppstart i Vrådal kl 06.00. Vi kjører til Seljord og deretter mot Skien og Porsgrunn med påstigninger underveis. Videre har vi påstigninger i langs kystbyene i Vestfold og Telemark fylke. Med nødvendige stopp underveis både for å strekke litt på kroppen og for å få kjøpt seg en matbit. Oslo ankommer vi midt på dagen – og vi går om bord i MS Color Magic som kl 14.00 seiler til Kiel. Vi får tildelt lugarer og vi anbefaler å starte oppholdet om bord i Observation Lounge, helt øverst og med fantastisk utsikt under seilingen ut Oslofjorden. Kl 15.30 er det klart for show med Lindesnes Trekkspillklubb i Show Lounge – før det er klart for felles middag. Det er inkludert 1 drikke til maten. Kl. 22.15 er det klart for dans med trekkspill-klubben! Variert og god dansemusikk.

Søndag 15. januar 2023:
Dagen starter med deilig frokost før vi kommer til Kiel
kl 10.00. Vi har nå 4 timer som vi kan bruke i land – husk å ta med boardingkort og pass; så kommer du om bord igjen!
Kl 14.00 seiler skipet ut fra Kiel igjen – og vi får rikelig anledning til å kose oss om bord igjen. Show og underholdning blir det også nå – og vi har også på returen inkludert middag med 1 drikke til våre gjester. I kveld igjen, blir det mulighet for dans til toner fra Lindesnes Trekkspillklubb.

Mandag 16. januar 2023:
Vi våkner under innseilingen til Oslo – og nyter også i dag en god frokost om bord før skipet legger til kai allerede kl 10.00. Deretter fortsetter vi i våre behagelige turbusser mot mer hjemlige trakter. Ikke altfor langt utpå dagen er vi hjemme igjen – og mange minner rikere! En artig tur på en tid av året der det ellers er så stille og mørkt. Det settes også opp egne busser fra flere andre steder i landet. Ring oss og spør om det går buss fra et sted nær deg.

GOD TUR!

Forbehold om endringer som følge av skrivefeil eller forhold utenfor vår kontroll!

Handlekurv
Du har ikke bestilt noe ennå!