Bli med:
THE SOUND OF MUSIC

Fredag 4. oktober kan du bli med Tele-Tur på en helaften i Oslo, med forestilling og middag.


Vi starter fra Skagerak Arena i Skien kl. 12.30 via Moheim i Porsgrunn kl. 13.00 og kjører til Oslo og Folketeateret. Vi starter kvelden med en fortreffelig middag på Grilleriet kl. 16.00 etterfulgt av forestilling på Folketeateret kl. 19.00.

I en overdådig versjon produsert av Scenekvelder, produsentene bak blant annet Les Misérables og The Phantom of the Opera, vil The Sound of Music endelig vise sin sanne magi i en storslått produksjon det norske publikummet aldri har sett maken til.

The Sound of Music er en hjertevarmende musikal om familiebånd og kjærlighet som bygger på den virkelige von Trapp-familien fra Salzburg sin historie i 1938. Med den dystre trusselen fra et styrket Nazi-regime i nabolandet Tyskland som bakteppe, handler The Sound of Music om den klosterutdannede, Maria Rainer, som blir guvernante for enkemannen kaptein Georg von Trapp sine syv barn, og utfordringene det byr på.

Det er ingen musikaler som kan skilte med flere kjente sanger enn nettopp denne livlige og elskede musikalske historien om Maria og von Trapp-familien, som vil glede publikum med sine prisvinnende sanger som blant annet “Do-Re-Mi”, “The Sound of Music”, “Edelweiss”, Climb Every Mountain og mange flere.

En herlig historie med fantastisk musikk som vekker og skaper gode minner og varme følelser hos alle generasjoner!