Turer

Tele-Tur AS er det naturlige valget om dere skal arrangere firmatur, konferanse, opplevelsestur eller bare trenger behagelig og trygg transport.

Tele-Tur AS er spesialister på reiser for lag og foreninger og har kunder fra hele sør-øst Norge. Vi arrangerer alt fra korte transporter til turer fra 1 - til så mange dager dere ønsker. Vi er først og fremst eksperter på å arrangere turer for lag, foreninger og grupper. Selv om det er bussturer som er vårt hovedprodukt, så arrangerer vi også flotte turer med fly ut i Europa.

Julemarked på Norsk folkemuseum

Søndag 8. desember kan du bli med Tele-Tur på en riktig så hyggelig førjuls tur inn til Norsk folkemuseum.

Les mer

Cruise med Lindesnes Trekkspillklubb 2020

Sammen med Lindesnes Trekkspillklubb og Risdal Touring, tar vi dere med til gode, stemningsfulle opplevelser ombord i fantastiske MS Color Magic – på et 2-døgns cruise til Kiel fra Oslo! 2 døgn fullspekket med god mat, hyggelig atmosfære og trekkspillmusikk. Om bord blir det ettermiddagsshow med Lindesnes Trekkspillklubb. De varter opp med god og variert musikk utover kvelden så alle kan få prøvd dansefoten!

Les mer

Norsk Skieventyr

Vi tar deg med rundt om i Telemark og inn på Norsk skieventyr i Morgedal. Dette blir en hyggelig og sosial tur med muligheten til å bli bedre kjent med Telemark. Alle deltakere blir med i trekningen av en reiserelatert premie.

Les mer

Røros martnan 2020

18. februar går startskuddet, kl. 12:00 starter åpningsseremonien på Malmplassen ved Rørosmuseet og da er det høytid på Sta’a når hyttklokka slår og Røros-sangen framføres. Åpninga markerer starten på et femdagers samspill med handel, kultur og folkefest – og den 167. Rørosmartnan er i gang!

Les mer

Strømstad og Olsen Nauen Klokkestøperi

I februar skal vi besøke Olsen Nauen Klokkestøperi AS 😊 Svenskehandel blir det også.

Les mer

Chess på Folketeateret – Gruppetur

Chess, ABBAs Benny Andersson og Björn Ulvaeus sin første musikal blir endelig satt opp i en storslått versjon.

Les mer

GEKÅS ULLARED

Fredag 6.- søndag 8. november kan du bli med på en skikkelig julehandletur til Ullared og Gekås. Det kan anbefales for småbarnsmoren å ta 3 deilige dager med "alenetid" på handletur.

Les mer