Samsø 24. - 28. Juni 2018

Dagsprogram

Dag 1

Søndag 24. juni Til Samsø.
Påstigning etter avtale. Vi går om bord i SuperSpeed hvor vi under overfarten nyter en deilig frokostbuffé. Fra Hirtshals kjører vi direkte til Memphis Mansion for lunsj. Her har vi også muligheten til å gå inn og se på det flotte Elvis-museet. På ettermiddagen tar vi fergen over til Samsø og sjekker inn på Ballen Badehotell. Felles middag på kvelden.

Dag 2

Mandag 25. juni Samsø
Etter en god frokost samles vi i bussen for en rundtur på øya med lokalguide. Vi nyter en deilig lunsj i løpet av dagen. Vi kommer tilbake til hotellet på ettermiddagen og samles til felles middag på hotellet på kvelden.

Dag 3

Tirsdag 26. juni Ut i det blå
Etter frokost samles vi i bussen. I dag skal vi på tur "ut i det blå". Lunsj i dag er på egen hånd. Felles middag på hotellet i kvelden.

Dag 4

Onsdag 27. juni Til Skagen
Etter frokost tar vi farvel med hotellet og Samsø for denne gang. Vi tar fergen over til fastlandet hvor vi setter kursen mot Skagen. Vi tar noen stopp underveis og det blir mulig å kjøpe lunsj. Mellom Frederikshavn og Skagen sjekker vi inn på Aalbæk Gml. Kro. For de som ønsker det kjører bussen inn til Skagen, slik at de som ønsker det får besøkt denne hyggelige fiskerbyen. Felles middag på kroen om kvelden.

Dag 5

Torsdag 28. juni Hjemreise
Etter frokost reiser vi til Hirtshals hvor vi får litt tid til å handle. Slakter Winther er bestandig verdt et besøk. Vi går om bord i Super Speed som har avgang kl. 12:45. De som ønsker lunsjbuffè på turen hjem må gi beskjed om dette ved bestilling. Vi ankommer Larvik på ettermiddagen og returnerer tilbake til hjemstedene utover kveldingen.