Juletur til Praha 3. - 08. Desember 2017

Dagsprogram

Dag 1

Påstigning etter avtale. Vi kjører mot Oslo hvor Color Line’s innbydende cruiseskip ligger klar til å ta oss med over til Kiel. Her har vi 3-stjernes innvendige lugarer. Julebordbuffe serveres om bord. Kvelden er til egen disposisjon og mulighetene er mange.

Dag 2

Frokost på fergen før vi går i land i Kiel. Turen videre går via Tysklands høystandard veier og inn i Tjekkia. Før vi kommer så langt finner vi noen hyggelige steder for både lunsj og beinstrekk. Når kvelden nærmer seg nærmer også vi oss vårt hjem i Praha. Det er på 4-stjernes Design Metropol Hotel Prague vi skal overnatte. 3-retters middag på hotellet etter innsjekk.

Dag 3

Vi spiser en avslappende frokost på hotellet før vi gjør oss klare til en ny dag. I dag har vi gleden av å få med oss en lokal guide som skal vise oss rundt i denne praktfulle byen. Og vi skal selvfølgelig ta oss god tid på det stemningsfulle julemarkedet hvor vi ser oss omkring på egenhånd. Når mørket faller på er det folklore som står på agendaen. Det blir en helaften på Restaurant Michal med 3-retters middag før vi kryper til køys etter en dag full av inntrykk.

Dag 4

Frokosten tar vi på hotellet før vi sjekker ut og vender snuten mot Magdeburg og Tyskland. Vi tar pause på et hyggelig sted før vi kommer frem til Hotel Ratswaage hvor vi skal overnatte. Hotellet ligger rett ved det gamle torget hvor byens Julemarked finner sted. Har du enda ikke kommet i julestemning, gjør du det garantert nå. Middag serveres på hotellet.

Dag 5

Etter frokost er det tid for utsjekk. I dag kjører vi oppover landet mot Hamburg og videre til Kiel. Om ettermiddagen står Stena Line klar til å ta oss med over til Gøteborg. Her bor vi i utvendige lugarer og vi får både middags- og frokost buffet under overfarten.

Dag 6

Vi koser oss med en god frokost før vi går i land i Gøteborg. Fra Gøteborg så tar bussen oss med tilbake til våre hjemsteder.