Nyhetsbrev 15. mars 2017

I lenken under finner dere nyhetsbrev sendt ut 15.03.2017

 

Reiselivsmessen i Tønsberg 11 februar 2017

Hei!

Reiselivsmessa i Tønsberg ble en koselig dag med mye reiseprat. Veldig moro og givende for oss som står på stand at så mange stopper opp og er interessert i hva vi driver med.

Håper å se dere igjen på en tur eller i en annen sammenheng.

Vi opplevde at mange av dere kjenner til Drangedal. Noen har slekt der eller kjører igjennom når dere skal til hytta. Mange var også med å tippet på antall knapper og vekt på flaska.

Det var 5194 KNAPPER og alt veide 4076 GRAM. Ingen greide å tippe helt riktig,men noen var ikke langt unna.

Tor Ole Egeli var nærmest på antallet.

Jan Ole Almaas var nærmest på vekta.

Tormod Førland var litt lengre unna på antallet.

Sylva Keller var litt lengre unna på vekta.

Dere vil få tilsendt en eske med koselås til kofferten,kodelåsreim og bagasjenavnbrikker.

Så har vi noen trøstepremier til de som var enda litt lengre unna!

Rita Foyn Aamann

Kari Vestby

Anita F. Lund

Britt Melsom

Dere vil få ett par veldig spesielle strikket vanter.

Harald Johansen vil få skinnhansker.

Vi gratulerer dere så mye.

Bjørn,Bertil og Nina vil bare si takk til alle vi var i kontakt med på messedagen☺.

To vellykkede reiselivskvelder

Tirsdag og onsdag inviterte vi til reiselivskvelder i Skien og Tønsberg. Her ble det mye koselig turprat, godt selskap og enkel servering med kaffe og kake. Vi hadde flott oppmøte begge kveldene, der vi fikk anledning til å prate og bli bedre kjent med dere. Vi håper dere som var der hadde det like trivelig som oss, og at vi ser dere igjen både på slike kvelder og på tur. 

Tirsdag var vi på Skagerak Arene i Skien, her var det ca. 80 stykker som møtte opp med godt humør. Vi hadde det moro sammen med dere.  Vi vi takke for en trivelig kveld sammen med dere! Onsdag var det Tønsberg og hotell Klubben som sto for tur. Her samlet ca. 30 reiseglade sjeler seg for å turprat og hyggelig samvær. Her også fikk vi diskutert reiseklubben, turer og bussene. 

Begge kveldene var vi så heldig og få lov til å ha med oss trubaduren Åge Blomstadli som lagde god stemning med vakker musikk. Vi hadde også loddtrekkning, tippekonkurranse og mye annet moro. Vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger vi fikk ang. både turer og reiseklubben. Dette var to vellykkede kvelder og vi gleder oss allerede i fleng til flere slike sammenkomster og ikke minst vår store reiselivsaften i Ibsenhuset i oktober. 

Varme turhilsner fra Per, Siv, Bjørn, Nina, Cecilie, Ida og sjåførene Stein & Jonas, og ikke minst sjefen sjøl Mr. Bertil Petterson!

25. oktober arrangerte Tele-Tur sin årlige reiselivsaften i Ibsenhuset.

Vi samlet 200 reiselystne mennesker fra Aust-Agder, Telemark og Vestfold. Busser fra Tele-Tur fraktet gjester T/R hjemstedene. Vi fikk med oss mange gode reisetips fra våre samarbeidspartnere.

Denne gang hadde vi besøk helt fra Malta, og ellers fra hele Sør Norge.

 

Anne-Bjørg Haugan fortalte litt om prosjektet Cruise Telemark som Tele-Tur nå er eier av. Her er det ikke bare cruise inn til Telemark det jobbes med, men innkommende turister fra Skandinavia, Tyskland og de britiske øyer. Vi håper dette arbeider vil gi reiselivet i Telemark et løft i årene som kommer

 

Tele-Turs reiseklubb orienterte Nina Håvorsen om. Vi setter opp eksklusive turer for våre reiseklubbmedlemmer. Disse vil ikke bli avertert annet enn på våre nyhetsbrev og på våre nettsider. Det vil selvfølgelig være mulighet for andre også å være med på turene, da mot en liten ekstra avgift. Her er det satt opp noen flotte turer til Røros Martnan i februar (fortsatt noen ledige plasser), Malta i april Fineste tiden på Malta det er det frodig og ikke for varmt, som en god norsk sommer , Samsø i juni og tur til en helt spesiell dansk øy og Gotland i august soløya i Østersjøen med den rike historien.

 

Bertil Petterson kom med noen reisetips til lag og foreninger.

 

Gruppen Vi To og en til underholdt oss under maten med god musikk.

 

Etter mat var det til for trekning av vårt gratis lotteri, her vanket det mange flotte premier fra våre samarbeidspartnere.

 

Avslutningsvis fortalte vi litt om hvorfor dere bør velge Tele-Tur som leverandør på din gruppes turer.

  1. Dyktige medarbeidere.

  2. Gode samarbeidspartnere.

  3. Fast ansatte, med norske lønninger.

  4. Organiserte både ansatte og fimra.

  5. Tele-Tur gjør en innsats for reiselivet i Telemark.  

  6. Dere vet hva dere får for pengene.

  7. Medlem av reisegarantifondet.