Phantom of The Opera

Bli med:
THE PHANTOM OF THE OPERA

Fredag 12. oktober kan du bli med Tele-Tur på en helaften i Oslo, med forestilling og middag.


Vi starter fra Skagerak Arena i Skien kl. 13.00 via Moheim i Porsgrunn kl. 13.30 og kjører til Oslo og Folketeateret. Vi starter kvelden med en fortreffelig middag på Grilleriet kl. 16.30 etterfulgt av forestilling på Folketeateret kl. 19.30.

The Phantom of the Opera er en fortelling om kunstens inspirasjon og kraft, og om å lengte etter kjærlighet. I handlingens sentrum står det mystiske og ensomme operafantomet på operaen i Paris, og hans besettelse av ballettdanserinnen Christine Daaé.
Andrew Lloyd Webbers følelsesladde musikk har gjort at The Phantom Of the Opera i dag er en av verdens mest populære musikaler. Siden urpremieren i London 1986 har den blitt sett av over 140 millioner mennesker i 30 land. Nå er tiden
endelig kommet til Norge, og til Oslo sitt svar på Broadway: Folketeateret. Det er på tide at det norske publikummet får
nyte The Phantom of the Opera sin dramatiske historie og storhet! Forestillingen spilles på norsk.

Forestillingen inneholder enkelte dramatiske og skumle scener med forskjellige kraftige effekter, en scene inneholder også skildring av en hengning. Det anbefales at barn går i følge med voksne.