Bli med:
Røros martnan 2020

18. februar går startskuddet, kl. 12:00 starter åpningsseremonien på Malmplassen ved Rørosmuseet og da er det høytid på Sta’a når hyttklokka slår og Røros-sangen framføres. Åpninga markerer starten på et femdagers samspill med handel, kultur og folkefest – og den 167. Rørosmartnan er i gang!


Mandag 17. februar    Til Røros

Påstigning etter avtale. Vi kjører til Røros med stopp underveis.

På Elgstua gjør vi en god stopp for lunsj før vi reiser videre til Røros. Her sjekker vi inn på Røros Hotell, et godt utgangspunkt for gode opplevelser. Felles middag etter ankomst.

Tirsdag 18. februar    Rørosmartnan

Frokost på hotellet. I dag er selve åpningsdagen for Rørosmartnan 2018. Det er liv og røre i gatene fra klokken 09.00 og selve åpningsseremonien er klokken 12.00 på Malmplassen. (ca. 45 min) Alt ligger til rette for en herlig dag i flotte omgivelser. Middag på egenhånd.

Onsdag 19. februar     Rørosmartnan

Frokost på hotellet. I dag er hele dagen satt av til å utforske Martnan på egen hånd. På ettermiddagen samles de som ønsker det og reiser på kanefart.(Ikke inkludert i prisen). Om kvelden spiser vi felles middag på hotellet

Torsdag 20. februar   Hjemreise

Frokost og avreise. Vi kjører tilbake til hjemstedene med stopp underveis. Vi spiser felles lunsj på Bolleland Kro. Ankomst hjemstedene i løpet av kvelden.

           

God fornøyelse!